Veelgestelde vragen

Is nog niet alles duidelijk? Bekijk de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Algemeen

Wat is LOUPY
Met de LOUPY App geef je eenvoudig geld cadeau aan je familie, vrienden of kennissen. Op dit moment zijn we nog druk bezig om deze app werkelijkheid te maken. Hier hebben we jouw hulp voor nodig. Meld je aan voor onze pilot zodat jij een van de eerste LOUPY gebruikers kunt zijn.
Hoe werkt LOUPY
Met LOUPY kun je een geld cadeau geven via Whatsapp. Hierdoor wordt het leuk en eenvoudig om cadeaus te versturen naar je familie, vrienden en kennissen.
Wanneer stuur ik een LOUPY
Als je iemand wilt verrassen met een cadeau in de vorm van een geldbedrag of een cadeaubon.
Voor wie is LOUPY
LOUPY is nog in pilot-fase. En daarom kunnen alleen klanten van de Rabobank van 18 jaar of ouder een LOUPY sturen. Maar iedereen in Nederland met een Nederlandse betaalrekening kan een LOUPY ontvangen.

Pricing

Hoe stuur ik een LOUPY
Door een geldbedrag te combineren met een persoonlijke foto of video. Deze LOUPY verstuur je dan eenvoudig via Whatsapp.
Hoe kan ik een LOUPY ontvangen
Door op de link te klikken die de verzender van een LOUPY naar jou als ontvanger stuurt. Als je je LOUPY wilt verzilveren, dien je eerst je betaalrekening te verifiëren door 1 cent over te boeken. Dit krijg je direct weer terug.
Hoe lang duurt het voordat ik het bedrag van een LOUPY krijg?
Als de ontvanger kiest voor geld op de rekening staat in de meeste gevallen het bedrag direct op de betaalrekening van de ontvanger.

Als de ontvanger kiest voor een cadeaubon ontvangt hij of zij deze direct nadat deze is aangevraagd via de persoonlijke link.
Wat gebeurt er als de LOUPY niet wordt uitgecasht?
Na 7 dagen ontvangt de zender het bedrag van de LOUPY automatisch retour op zijn betaalrekening.
Kan ik een cadeau aan mijzelf geven?
Een LOUPY uitbetalen kan niet naar dezelfde rekening als de rekening waarmee de LOUPY betaald is. Dit geldt ook voor en/of-rekeningen.

Veiligheid

Is LOUPY veilig
Ja, LOUPY wordt met de grootste zorg ontwikkeld en hanteert de hoogste veiligheidsstandaarden. LOUPY is een product van de Rabobank.
Vanaf welke leeftijd kan ik een LOUPY sturen?
Vanaf 18 jaar. Maar iedereen kan een LOUPY ontvangen ongeacht leeftijd, mits deze een geldige Nederlandse betaalrekening heeft.
Hoeveel LOUPY's kan ik sturen?
In de pilotfase kun je maximaal 6 LOUPY’s sturen voor een bedrag van maximaal 300 euro.
Is LOUPY gratis?
Een LOUPY versturen kost €0,25 servicefee. We kijken in deze pilot of dit bedrag redelijk is of dat dit anders moet.